Akçakoca ilçesine bağlı Döngelli Köyü sınırlarındaki plajda bulunan karavan parkına yerleştirilen karavan görünümü verilmeye çalışılan konteynerın etrafında dönen ‘siyasi gücünü kullanarak sahillere çökme’ tartışmasına Akçakoca Belediyesi son noktayı koydu.

Ucube kaldırıldı

AK Parti il yöneticisi Fatih Sönmez’e ait olduğu öğrenilen ve Akçakoca İl Genel Meclisi Üyesi Sinan Cumhur’u arayarak alanda kalması için siyasi etki peşinde koştuğu iddia edilen ucube, geçtiğimiz pazartesi günü belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Kamuoyu vicdanı rahatladı

Birkaç hafta önce tır üzerinde getirilerek vinç yardımıyla indirilen ve göstermelik tekerlekleriyle karavan gibi yutturulmaya çalışılan konteyner hakkında daha önce tutanak tutturan Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan’ın ‘Kaldırın’ talimatıyla kamuoyu vicdanı rahatlamış oldu.

Vali Atay süreci yakından takip etti

Düzce’de her bir Düzceli’nin huzur ve refahı için çalışan Düzce Valisi Cevdet Atay’ın da süreci yakından takip ettiği öğrenildi.  Siyasi parti kimliğine sığınarak her istediğini yapabileceğini sananların kurmaya çalıştığı siyasi baskı düzeni karşısında adaletin kazanması ise emsal teşkil edecek bir olay olarak kayıtlara geçti.