Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşe Kılıç, nezaket ziyaretleri kapsamında Öncü Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Müdürlük personeli Barış Zengin ile birlikte tanışma amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette Kılıç’ı, Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve Öncü Medya Haber Müdürü Canan Üstüner ağırladı.

Yaklaşık 30 yıldır Düzce Belediyesi’nde çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak Başkan Dr. Faruk Özlü’nün takdiriyle Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atanan Ayşe Kılıç, basınla iç içe bir çalışma ortamı oluşturmaktan yana olduğunu vurguladı.

Son görev yeri olan Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde kuruluşundan bu yana emeği olan Kılıç, ilk kez yöneticilik yapmaya başladığı basın biriminde de başarılı çalışmalara imza atmayı hedeflediğini aktardı.

Beyaz Masa Birimi, Basın Müdürlüğü’ne bağlandı

Kurum içi yapılan yeni düzenleme ile birlikte Beyaz Masa’nın Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlandığını açıklayan Müdür Kılıç, halktan gelen tüm sorun, sıkıntı ve taleplerin çözüme kavuşması noktasında Beyaz Masa’nın işlevselliğini daha da arttıracaklarını vurguladı.

Düzce Belediyesi’nin tecrübeli idarecilerinden olan Ayşe Kılıç’a Düzce basınının beklentilerini aktaran Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, uyum içinde çalışmanın güven ve samimiyetten geçtiğine dikkati çekti.

Ziyaret sonunda Öncü Medya çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyen Kılıç, dayanışma ve birlik-beraberliğin güçlü diyalogla artması için makam kapısının da telefonunun da basına her zaman açık olduğunu belirtti.