Düzce’de dünden buyana aralıksız etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Düzce’de dün gece saatlerinden itibaren şiddetini arttıran yoğun kar yağışı, Düzce genelinde yoğun kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde geçit vermiyor.

278 köyü bulunan Düzce’de yoğun kar yağışı nedeniyle 202 köy yolu ulaşıma kapandı. Dünden buyana 172 personel ve çok sayıda araçla karla mücadele çalışmalarını sürdüren Düzce İl Özel İdaresi, kapalı  olan köy yollarını yeniden ulaşıma açmak ve yolları açık tutmak için yoğun bir çalışma sergiliyor. Yapılan çalışmalar neticesinde 87 köy yolu yeniden ulaşıma açılırken, kalan 136 köy yolunu açmak için ise çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Şu ana kadar merkezde 28, Akçakoca ilçesinde 41, Cumayeri İlçesinde 18, Çilimli ilçesinde 8, Kaynaşlı ilçesinde 3 ve 39 köyü bulunan Yığılca ilçesinde ise tüm köy yollarının kapalı olduğu öğrenildi. Kapalı olan köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için, Düzce İl Özel İdaresi ekipleri, yoğun bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HABER: Savaş ARI