Düzce'de karayoluna çıkması yasak olmasına karşılık sık sık yollarda tarım araçlarına rastlanmaya devam ediyor. Üzerlerinde ne aydınlatma ne de güvenlik önlemi olan patpat ve traktörlerin karıştığı kazalar can yakarken, tüm uyarı ve cezai yaptırımlar da duyarsız sürücüleri yollardan alıkoyamıyor. Buna son örnek, geçtiğimiz günlerde trafikte tehlikeli şekilde seyreden traktör oldu.

Akşam saatlerinde D-655 Karayolu'nun emniyet şeridinde bir traktörün olduğunu zar zor fark eden sürücüler, büyük şaşkınlık yaşadı. Ne ön ne de arkasında ışıklandırma olmadığı için ancak yanına çok yaklaşılınca fark edilen araç, bir başka aracın kamerası tarafından görüntülendi.

D-655 Karayolu Konuralp mevkiinde motosikletinin kamerasına takılan traktörün tehlikeli seyrini Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)'na göndere sürücü, "Düzce Konuralp istikametinde hiçbir aydınlatma olmadan ilerleyen traktör sürücüsünü son anda fark edip zorla durdum ve bunu kameraya aldım. Bu kadar vurdum olunmaz. İnsan hayatının 1 TL'lik ampul kadar kıymeti yok mu?Bu olaydan ölen binlerce motorcu arkadaşımiz var maalesef."