Türkiye’nin ilk yerel televizyonlarından biri olarak 21 Şubat 1994’te yayın hayatına başlayan Öncü Televizyonu, başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmanın gururunu yaşıyor. Vatandaşın sesi olan doğru haberleriyle Düzce’nin Öncü’sü olan Öncü TV, 28. kuruluş yıldönümünü kutluyor. 

Başkan Özlü’den kutlama mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de, Öncü Medya Grubu Yönetim Kurulu başkanı Aleyna Mübarek Türkseven’e bir tebrik mesajı göndererek Öncü’nün yeni yaşını kutladı. 

‘Kentimizin ilk ve en güçlü sesi’

Öncü RTV’nin Düzce’nin en güçlü sesi olduğuna dikkat çeken Başkan Özlü mesajında, “Kentimizin ilk ve en güçlü sesi olan Öncü Radyo ve Televizyonu, sorunları ele alışı, şehrin gelişmesi ve daha iyi konuma gelmesi vizyon ve misyonuyla yerel basında hem öncü hem de örnek basın kuruluşlarından biri olarak 28 yıldır yayın hayatına devam etmektedir.” ifadelerini kullandı. 

‘Düzce’nin menfaatlerini göz önünde bulunduruyorsunuz’

İyi dileklerini ileten Özlü, “İlkeli, tarafsız ve Düzce'nin menfaatlerini her zaman göz önünde bulunduran ÖNCÜ RTV nezdinde; sizi ve bünyenizde çalışan emekçi kardeşlerimi kutluyor, basın-yayın kuruluşunuzun aynı istikrar ile yayın hayatına devam etmesini diliyorum.” cümlelerini kullandı.

HABER: Mehmet GÜNESEN