Düzce Belediyesi, Ulaşım A.Ş. tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin, biletleme hizmeti alınan Kent Kart firmasının seyahat yazılımına dahil edildiğini duyurdu.

IOS ve Android işletim sistemli cep telefonlarında kullanılabilen "kentkart mobil" adlı uygulamayla Düzceliler artık, bayi ya da dolum noktasına gitmeye gerek kalmadan kartlarındaki bakiyeyi sorgulayabilecek, bakiyenin yetersiz olması durumunda da cep telefonlarından yükleme yapabilecek. Bu yöntemi kullanmak istemeyenler ise en yakın bayi ve dolum noktasına yönlendirilecek.

Durakta otobüsüs beklemeye gerek kalmaksızın güzergah ve hareket saati gibi bilgiler de vatandaşların tek tıkla erişiminde olacak.

Uygulama sayesinde yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgınının etkisini sürdürdüğü bu dönemde bayiye gitmeden ve kimseyle temasta bulunmadan işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecek.

Günlük yaşamda büyük kolaylık sağlayacak olan uygulama Android işletim sistemli telefonlarda Google Play Store ve IOS işletim sistemli telefonlarda APP Store üzerinden ücretsiz şekilde indirilebiliyor.

HABER: Mehmet GÜNESEN