Düzce’nin ve bölgenin marka otomotiv firmalarından olan Kervan Otomotiv, dünya markası Citroen’in ardından, yine bir dünya markası olan Peugeot’u da bünyesine kattı. Kervan Otomotiv’e ve Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu’ya Kdz. Ereğli Düzceliler Derneği Yönetimi hayırlı olsun temennisinde bulundu.

“DÜZCELİLER ADINA BİZE GURUR VERİYOR”

Kdz. Ereğli Düzceliler Derneği Başkanı Nejat Bakan, Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu’nun otomotiv sektöründe çok yol katettiğini belirterek, “Önce Şemsi kardeşime, Federasyon Başkanıma bu otomotiv sektöründe çok yol aldığını katettiği için kendilerine teşekkür ederiz. Düzceliler adına bize gurur veriyor. Bizi hakikaten bu konuda gururlandırdı. Bu firmaları bir araya toplamak her babayiğidin harcı değildir. Hayırlı olsuna geldik. Şemsi’yi kutluyoruz. Karadeniz Ereğli Düzceliler Derneği olarak zaten bizim eski başkanlarımızdan.” dedi.

“BU İŞİ ÇOK DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİNE İNANIYORUM”

Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu’nun bir dönem Kdz. Ereğli Düzceliler Derneği’nin başkanlığını üstlendiğinin altını çizen Bakan konuşmasını şöyle noktaladı: “21 yılda Karadeniz Ereğli Düzceliler Derneği’nin 4 tane başkanı oldu. Şemsi kardeşimde bir dönem başkanlığımızı yaptı. Onu kutluyorum. Daha ileri gideceğine de inanıyorum. Düzcelilerin Şemsi kardeşime sahip çıkmasını istiyorum. Huzurunuzda Düzceliler adına kendisine de söylüyorum. Bu işi çok daha ileri götüreceğine inanıyorum.“

“DÜZCELİLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞER”

Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, Kdz. Ereğli Düzceliler Derneği’nin, Düzce’yi sosyal sorumluluk bilinciyle temsil ettiğini söyleyerek gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden ötürü Kdz. Ereğli Düzceliler Derneği’ne teşekkür etti ve sözlerinin şu şekilde sürdürdü: “Sayın Nejat Bakan benim çok eski, okul yıllarından tanıdığım bir büyüğüm olarak kendisine “Hoşgeldiniz” demek istiyorum. Gerçekten de Karadeniz Ereğli Düzceliler Derneği 1999 yılından beri kuruluşunda büyük emek harcandı. Yönetimiyle birlikte, yönetim kurulundan arkadaşların birkaçı da burada. Muammer Başak, Maksut Ay ve Şeyma Yüksel olmak üzere hepsi bugün buradalar. Kendileri bu nezaket ziyaretinde bizleri onurlandırdılar. Bizde bu konuda gurur duyduk. Kendilerine huzurlarınızda bende hem teşekkür ediyorum hem de derneğimize verdiği emeklerle Düzce’yi sosyal sorumlulukla temsil ediyorlar. Bundan duyduğum onur ve gururu da söylemek isterim. Düzceliler için çok önemli bir değer.”

Haber: F. UÇAR