Düzce’nin sağlık hizmetinde son teknoloji cihazlardan faydalanması için yürütülen bakanlık nezdindeki girişimler sonuç verdi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde önemli ihtiyaç olan 3 tıbbi cihazın hastaneye tahsis edildiğini müjdeledi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Keşir, “Toplam 1 milyon 134 bin lira değerinde Elektroensefalografi (EEG), ileri düzey ultrasonoğrafi ve laporoskopi Cihazları Atatürk Devlet Hastanemizde kullanıma alınmıştır. Düzce'mize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Düzce’nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını yakından takip eden Keşir’in, kadrodan fiziki mekan sorununa, cihazlardan yatırımlara her konuyu çözmek için sık sık Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir araya geldiği biliniyor.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in son yaptığı görüşmelerin de olumlu sonuçlanması ile Sağlık Bakanlığı, 2021 yılı merkezi alım kapsamında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne ileri teknoloji EEG, ultrasonoğrafi ve laporoskopi cihazları kazandırıldı. Tahsis edilen EEG cihazının yaklaşık maliyetinin 174 bin TL, laporoskopi cihazının 384 bin TL ve ileri düzey ultrasonografi cihazının ise 576 bin TL olduğu öğrenildi. Toplam değeri 1 milyon 134 bin TL olan cihazlar hastane bünyesinde kullanılmaya başlandı.