AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Öncü Medya Grubu’nu ziyaret ederek Düzce’nin ve Düzceli’nin sesi olmak amacıyla yayınlarına devam eden  Öncü TV’nin 28. yaşını kutladı. AK Parti Heyeti’ni, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ağırladı.

‘Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’

Bir açıklama yapan İl Başkanı Keskin, Öncü TV’nin Düzce’nin gelişim sürecine olan katkısına dikkat çekerek, “Öncü TV’nin 28. yaşını şahsım ve teşkilatım adına kutluyorum. Kurulduğu ilk günden bu güne emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki Düzce’nin ilk televizyonu. Çok zorlu süreçlerden bu günlere geldik. Bir taraftan Düzce’nin gelişimi bu kurumlarla beraber oldu. Hep birlikte seyrediyoruz. İnşallah sağlıklı huzurlu bir şekilde sizler de Düzce’ye hizmet etmeye devam edersiniz.” dedi.

‘Biz de sizlerden gerçekten çok şey öğreniyoruz’

Basının halkın sorunlarının siyasetçilere yansıtılması noktasında önemli bir araç olduğunu belirten Keskin, “Basınla ilgili toplantılarda dile getirdiğim bir konu var. Bizler siyasetçiyiz. Birçok yeri geziyoruz. Sizlerin aracılığıyla halkımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de birçok şeyi basından öğreniyoruz. Siz devamlı sahadasınız. İnsanların içindesiniz, her yerdesiniz. Dolayısıyla biz de sizlerden gerçekten çok şey öğreniyoruz. Bunu yaparken de sizlerden beklentimiz duyumlar üzerinden ya da tarafların şahsi açıklamaları olmadan, ağızlarından çıkmadan bir şeylerin yazılmaması. Ben buna 20 yıl içinde birçok kere şahit oldum.  Burada biz özellikle basın mensubu arkadaşlarımıza bir telefon kadar yakınız.” diye konuştu.

‘Düzce’de doğru haber hepimize faydası olan bir şeydir’

Kendilerinin de eksik ve yanlışlarını düzeltme noktasında basından beslendiklerinin altını çizen Keskin, “Düzce’ye sizin haberlerinizin ve basın mensubu arkadaşlarımızın yaptığı çok şeyler var. Bu Düzce’ye bir katkıdır. Düzce’de doğru haber gerçekten hepimize faydası olan bir şeydir. Biz de her şeyi doğru yapmıyoruz. Kendimizi de düzeltiyoruz. Bunu yaparken de basın mensubu arkadaşlar konunun taraflarını iyi dinlerlerse çok daha faydalı olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER: Mehmet GÜNESEN