Arife gününü hastane ve Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerine ayıran Düzce Valisi Cevdet Atay’ın ilk durağı, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi oldu.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve Jandarma Albay Mustafa Çetinkaya ile birlikte Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Atay’ı, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Başhekim Volkan Temi, hastane yöneticileri ve sağlık personelleri karşıladı.

Burada salgın sürecinde en ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarıyla bir araya gelip bayramlaşan Vali Atay, hastanede tedavi görev vatandaşları da ziyaret ederek acil şifalar diledi. Programına Acil Servis’te devam eden Atay, buradaki vatandaşlarla da bayramlaşırken çocukları da hediyeler vererek sevindirdi.

“KİMSENİN BURNU KANAMASIN DİYE 24 SAAT ÇALIŞIYORLAR”

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Atay, “Tüm Düzceli hemşerilerimizin Kurban bayramını tebrik ediyorum. Hayırlı sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmelerini Allahtan diliyorum. Bugün arife günü koşuşturma var vatandaşlar arasında. Biz de bayram arife demeden çalışan özellikle kolluk güçlerimiz, emniyet, jandarma, sağlık çalışanlarımız, itfaiye çalışanlarımız, 112 çalışanlarımız başta olmak üzere her bayram olduğu gibi bu bayramda ziyaret ediyoruz. Sağ olsunlar burada tüm arkadaşlarımız, tüm birimlerimiz tedbirlerini aldılar. Amacımız Düzceli vatandaşlarımızın huzur içerisinde bayramlarını geçirmelerine yardımcı olmak, buradan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sağ olsunlar ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Hem trafik güvenliği anlamında, emniyet, jandarma ekiplerimiz malumunuz birkaç gündür yoğun bir trafik var. Kimsenin burunu kanamasın diye 24 saat esas alınarak çalışıyorlar. Ben tüm bu çalışan arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum” diye konuştu.

PROGRAMINA İL GENELİNDE DEVAM ETTİ

Hastanedeki programının ardından Vali Atay, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Osman Çatana Polis Merkezi’ne giderek polis memurlarıyla bayramlaşıp hayırlı görevler diledi.

Programına Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde itfaiye erleriyle bir araya geldi.

Atay, daha sonra Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Kaynaşlı İlçesinde bulunan Kontrol Uygulama noktasını ziyaret ederek, sağlık çalışanları, polis ve Jandarma ekiplerinin Kurban Bayramını kutladı.

Haber: Hamza SÖZEN