Yeni tip koronavirüsle (COVİD-19) mücadele için alınan karar doğrultusunda Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce’de de cuma 21.00’dan pazartesi 05.00’a kadar 56 saatlik kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.

Bu süre zarfında Düzce Belediyesi hizmetlerde herhangi bir aksaklık söz konusu olmaması adına da çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de Düzce sokaklarında temizlik ve çöp toplama işlemlerine aralıksız devam ediyor. Ancak ilk hafta sonu kısıtlamasının uygulandığı bu hafta sonu kısıtlama öncesi çöp konteynerlerinin önüne park edilen araçlar işçilere zor anlar yaşatıyor.

Düzce Belediyesi, bu gelişme üzerine bundan sonraki süreç için sokağa çıkma kısıtlamasında da devam eden çöp toplama hizmetinin aksamaması adına araçların konteyner önlerine park edilmemesi ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi adına vatandaşları uyardı.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılan uyarıda “ Sokağa çıkma kısıtlaması süresince de devam eden çöp toplama hizmetimizin aksamaması adına bundan sonraki süreçte araçlarınızın konteyner önlerine park edilmemesini rica eder, bunun için gerekli hassasiyeti göstermenizi dileriz.” ifadelerine yer verildi.