Geçtiğimiz hafta Başkan Dr. Faruk Özlü’nün kararıyla Düzce Belediyesi’nde başkan yardımcılıkları ve birim müdürlüklerinde revizyona gidilmişti. 3 belediye başkan yardımcısı görevlendirilirken 8 birimde de değişikliğe gidildi. 5 birim müdürü farklı birimlerde görevlendirilmiş, yeni yönetimde yer alamayan 5 ismin yerine 3 yeni isim Özlü’nün A Takımı’na girmişti. Belediyedeki bayrak değişimin arkasında Başkan Özlü’nün halkla daha iç içe yönetim anlayışını güçlendirmek olduğu öğrenilmişti.

Yeni ekip sahaya çıktı

Değişimin ardından yeni isimler saha faaliyetlerine ağırlık verdi.  Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, ilk ziyaretini Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde engelli geçlere gerçekleştirdi.

Kusursuz Kafe’ye giden Başkan Yardımcısı Kocaman, çalışanlarla pasta kesip sohbet etti. Kocaman, parmak boyası yaptığı gençleirn eğlenceli anlarına ortak oldu.

‘Bu bizim hem sorumluluğumuz’

Her bireyin engelli adayı olduğunu kaydeden Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, “Bu özel günde belediyemizin açtığı Kusursuz Kafe’de çalışan kardeşlerimizi ziyaret etmek istedik. Karşılıksız sevginin ne olduğunu gösteren her zaman sevilmeyi hak eden kardeşlerimizin yanında olacağız. Bu bizim hem sorumluluğumuz hem de insanlık görevimizdir. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle down sendromlu bireyler ve değerli ailelerine sağlıklı huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.