Küresel bir kriz haline gelen ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından “Pandemi” olarak ilan edilen Koronavirüs Salgını ile ilgili en büyük mücadeleyi sağlık çalışanları veriyor. İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı da, hastalar ile temas halinde bulunan sağlık çalışanlarına Koruyucu Tulum desteği verdi. Koruyucu tulumların, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ki sağlık personeline dağıtımı yapıldı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI KAHRAMANCA MÜCADELE EDİYOR”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, "Koronavirüsü salgını Türkiye'de yayılmaya devam ediyor. Virüse karşı toplum sağlığını korumaya çalışan fedakâr sağlık çalışanları ise haftalardır mücadelenin en ön safında yer alıyor ve İşleri ile birlikte kahramanca mücadele ediyor. Dünyada ve ülkemizde etkisini gittikçe artıran koronavirüsü salgınına karşı canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza bu yaptıkları fedakârlık çerçevesinde destek oluyoruz. Ülkemizde görev yapan sağlık çalışanlarımızın, büyük risk altında icra ettikleri görevlerinde hayati tehlikelerini olabildiğince azaltabilmek için koruyucu ekipmanlarını sürekli yenilemeleri gerekiyor. İyi parti olarak sağlıkçılarımıza destek olma adına koruyucu tulum bağışında bulunduk.” ifadelerini kullandı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Er alınan koruyucu tulumları Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde çalışan sağlıkçıların kullanması için hastaneye teslim ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Koruyucu malzeme temini konusunda sağlıkçılarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Böylesi zor zamanlarda birbirimize destek olmak ve bu süreci hep birlikte atlatmak zorundayız."