Düzce’de artan vaka sayısı, tehlikeli seyrini sürdürüyor. Artan vaka sayıları ile birlikte can kayıpları da yaşanmaya devam ediyor. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Pandemi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören bir hasta daha, bu sabaha karşı hayatını kaybetti. Yaşanan son vefat ile birlikte kentte toplam ölenlerin sayısı 159 olarak kayıtlara geçti.

Düzce’de son 24 saatte, toplam vaka sayısı 35 bin 435’e çıkarken, toplam iyileşenlerin sayısı ise 32 bin 473’ü buldu. Dün PCR testi yapılan 280 hastanın daha sonucu pozitif çıktı. 2 bin 473 aktif hastanın bulunduğu kentte, güncel verilere göre 36 ağır hastanın Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Pandemi Yoğun Bakım Ünitelerinde tedavileri sürüyor.

Düzce genelinde hızla artan vaka sayıları ile birlikte dün toplanan İl Pandemi Kurulu Toplantısının ise detayları bugün belli oldu. Düzce Valisi Cevdet Atay Başkanlığında, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile yapılan toplantıda, alınan tedbir ve kurallar yeniden gözden geçirildi. Düzce’de ek tedbirlerin uygulanıp uygulanmayacağının ise, vaka artışının yayılım hızına göre netlik kazanacağı bildirildi.

HABER: Savaş ARI