İlgili mevzuat gereği yılda iki kez yapılması zorunlu olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplu Komite Toplantılarının ilki koronovirüs salgını tedbirleri kapsamında video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi. Toplantıda, Yeni Tip Covid - 19 Pandemisi ile ilgili yaşanan olumsuzluklar masaya yatırıldı.

Düzce TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplu komite toplantısında; bağlı bulundukları komitelerden gelen sorunları meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile paylaşan komite üyeleri, pandemi dolayısıyla yaşanan olumsuzluklarda Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine en iyi şekilde hizmet sağlamaya devam ettiğini ifade ettiler.

Salgına bağlı olarak ortaya çıkan finansal sıkıntılara yönelik adımların hızlı ve yerinde atılarak kriz sürecinin iyi yönetildiğini belirten komite üyeleri, finansman sorunlarına yönelik açıklanan destek kredileri, maske konusunda atılan çözüm odaklı adımlar ve özellikle bayramda yapılan çalışma izin belgesi hamlesinin üyeler nezdinde ciddi karşılık bulduğunu ifade ettiler.

Toplu Meslek Komitesi Toplantısı, bir sonraki toplantının yüz yüze olabilmesi temennileriyle sona erdi.