Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün mahalle muhtarlarıyla talep ve değerlendirme toplantıları devam ediyor. Başkan Özlü, birbiriyle bağlantılı olan mahallelerin muhtarlarıyla gruplar halinde görüşmeye devam ederken son toplantıya Başkan Yardımcıları Hasan Günden, Okan Kaltu, Barış Bayrak ve Murat Gülmez ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, Muhtarlık İşleri Müdürü Gönül Asuk ve Zabıta Müdürü Selçuk Yıldırım da katıldı.

Hamidiye, Arapçiftliği, Mergiç, Fatih, Aziziye ve Karahacımusa mahallelerinin muhtarlarıyla Erguvan Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Özlü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne verilen talep listesini muhtarların ağzından dinledi. Taleplerini dile getiren her muhtarlar, Düzce Belediyesinin yaptığı çalışmalara teşekkür ettiklerini ve iyi iletişim içinde olduklarını kaydetti.

MAHALLE KONAKLARINA YÖNETİM SİSTEMİ BELİRLEYECEĞİZ

Talep ve isteklerin masaya yatırıldığı toplantıda isteklerin yerine getirilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Başkan Özlü, “Parkların ışıklandırılması, bankların yerleştirilmesi, muhtarlık binalarına kamera sistemleri takılması ile bazı eksiklerin giderilmesi öne çıkan talepler oldu. Ayrıca isteyen mahallelerimize mahalle konağı yapılması için çalışma başlatacağız. Uygun olan bir yönetim sistemini de belirleyerek konakları yaparız. Yeter ki muhtarlarımız istesin” ifadelerinde bulundu.