Düzce Başkan Yardımcısı Hasan Günden, Konuralp Bölgesi’ndeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Birim müdürleriyle ziyaret gerçekleştiren Günden, hem muhtarlarla tanıştı hem de onların taleplerini dinledi.

Başkan Özlü’nün sağ kolu olarak muhtarlarla olan iletişimi sıkı tutmayı hedefleyen ve bu doğrultuda mahallelerin sorunlarını çözmeye odaklanan Başkan Yardımcısı Hasan Günden Konuralp Bölgesi’ndeki 5 mahalle muhtarını ziyaret etti. Aynı zamanda başkan yardımcılığı görevindeki sorumluluğuna muhtarları da alan Günden, istek ve talepleri not etti.

“SORUNLARI MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇİNDE ÇÖZECEĞİZ”

Şehit Murat Demir, Çifte Pınarlar, Terzialiler, Şehit Kemal Işıldak ve Şehit Hüseyin Kıl mahalle muhtarlıklarını birim müdürleriyle birlikte ziyaret eden Başkan Yardımcısı Hasan Günden, gelen talepleri ilgili müdürlere anında iletti. Belediyelerin muhtarlarla her zaman iletişim içinde olduğunu kaydeden Günden, “Belediye olarak tüm Düzce’ye hizmet etmek için çalışırken muhtarlarımız da mahallelerimize hizmet gelmesi için özveri ile çalışıyor.

Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü de muhtarlarımızla uyum içinde çalışmaya özen gösteriyor. Her hafta yönetim toplantısında mutlaka muhtarlarımızla bir araya gelip sorunlarını dinlememizi istiyor. Biz de bu doğrultuda çalışmaya gayret ediyoruz. Bizim vatandaşlarla aramızda köprü vazifesi gören muhtarlarımızla her zaman irtibat halinde olacağız. Gelen talepleri değerlendirerek sorunları uyum içinde çözeceğiz.” ifadelerinde kullandı.