Düzce Belediyesi yeni çevre yolları ile Düzce’nin yol ağını genişletmeye devam ediyor. Ancak yerleşim yerleri önündeki kaldırımsız yollar yayalar ve bisikletliler için tehlike teşkil ediyor.

Düzce merkeze bağlı Darıcı Mahallesi’nde bulunan yeni çevre yolunda kaldırım olmadığı için yürümekte zorlandıklarını ifade eden mahalle halkı çözüm için çareyi Öncü Haber’e ulaşmakta buldu.

Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’na gönderdikleri fotoğraflarla soruna dikkat çeken mahalleli, “Burası Darıcı Mahallesi çevre yolu. Buraya ne zaman kaldırım yapılacak? İnanın yürümekte zorluk çekiyoruz. Araçlar zaten vızır vızır geçiyor. Bir an önce bu yola kaldırım yapılmasını ve bisiklet yolu kazandırılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü belli bir program dâhilinde şehrin muhtelif noktalarında yol bakım ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha güvenli yollar ve kaldırımlar için kış ayları gelmeden hızla devam eden çalışmalara Darıcı Mahallesi’nin de dâhil edilmesi bekleniyor.