Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk, partisinin il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Öncü Medya Grubu’nu ziyaret ederek Öncü TV’nin 28. kuruluş yıldönümünü kutladı. Merttürk ve beraberindekileri Öncü Medya Haber Genel Yayın yönetmeni Sadullah Ünsal ağırladı.

‘Öncü TV’nin yeri çok farklı’

Öncü Medya Grubu’nun Düzce basınında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Merttürk, “Öncü Televizyonu’nun 28. kuruluş yıldönümünü kutlamak için ziyarette bulunduk. Basın çok önemli. Düzce’deki yerel basın da etkili olduğunu düşünüyorum. Öncü TV’nin de yerinin çok farklı olduğunu düşünen bir kardeşiniz olarak gerçekten duruşuyla, hedeflerine kilitlenen vizyonu olan bir medya grubu olduğunu ilkeli yayıncılığını devam ettirmesini istirham ediyoruz.” dedi.

‘Düzce’nin ülkeye yön vereceği potansiyelde’

İktidara gelmeleri durumunda Düzce’de hayata geçirecekleri plastik üretene makine fabrikasın projesini anlatan Merttürk, “Biz de Yeniden Refah parti olarak kendimizi ifade ediyoruz. Ülkemizin ve tüm insanlığın kurtuluşunu sağlayacak çalışmalar içerisindeyiz. Biz de Düzce’ye yapacağımız hizmetleri dile getirme arzusundayız. Biz Allah nasip ederse iktidara geldiğimizde Düzce’de plastik üreten makine fabrikası kuracağız. Bunu da bizim Kaynak Paketleri kitabına özellikle soktuk. Çok ciddi proje. Düzce’nin ülkemize yön verecek potansiyelde bir proje olduğunu özellikle ifade etmek isteriz.” diye konuştu.

‘Hava kirliliğine neden olmayacak bir yatırım düşündük’

Düzce’de sanayi yatırımlarının hava kirliliğine müsait coğrafyanın gözetilerek yapılması gerektiğinin de altını çizen Merttürk, “Genel başkanımızın yaptığı ilmi çalışmalar ve AR-GE birimimizin yaptığı çalışmalarla Düzce’mizi çok önemli yerlere getirecek projelerimiz var. 40 milyar dolar gibi çok ciddi bir rakama ulaşacak. Düzce, coğrafi olarak tencere şeklinde bir şekil olması hasebiyle de hava kirliliğine çok müsait bir şehir. Bunun için biz hava kirliliğine neden olmayacak bir yatırım düşündük.” ifadelerini kullandı.