MHP İl Başkanlığı her yıl geleneksek hale getirdiği bayramlaşma törenini, bugün parti binasında partililerin katılımıyla gerçekleşti. Bayramlaşma merasimine MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Milletvekili Adayları Ümit Yılmaz, Yusuf Arslan, Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Bülbül ve partililer katıldı.

“Görevimizin bilincindeyiz”
MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, tüm Düzcelilerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında şunları kaydetti:

“Seçim çalışmalarında halktan aldığımız tepkiler bizden yana, halkımız MHP’ye teveccüh gösteriyor. Önümüzdeki dönem mecliste MHP’den Düzce’nin temsilci vekili olacağına inanıyorum ve bu konu da çok iddialıyım. Görevimizin bilincindeyiz.”



“Cumhur İttifakı için güzel sonuçlar alacağımızı temenni ediyorum”
MHP Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, Türkiye için hayati önem taşıyan bir seçim olduğunu kaydettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Önümüzde Türkiye açısından hayati önemi olan bir seçim geçireceğiz. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Cumhur İttifakı için de güzel sonuçlar alacağımızı temenni ediyorum. Yoğun bir çalışma temposu geçirdik. Bu tempomuzu son haftaya da taşıyacağız. Her şey Türkiye için güzel olacaktır diye tahmin ediyoruz. MHP’nin önderliğinde mecliste yer alacak olan Cumhur ittifakı inşallah bölgesinde ilimizi lider il yapacak seçimlerde.”



“İttifakın yaralanmaması için MHP üzerinden bir takım söylemler yapılmasın”
MHP Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan ise yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

“Yapılacak olan seçimlerde Düzce’miz ve partimiz açısından 2. Bayram yaşatacağımıza inanıyoruz. Sahadan aldığımız enerji halkımızın içinde büyük bir sinerjinin olduğunu ve MHP’ye ciddi manada umut bağladığını ve bizler bu umuda bağlı kalacağımızı tekrar taahhüt ediyoruz. İnşallah bu seçim vatanımız, milletimiz ve Düzce’miz için hayır olacak. Bazıları söylemleri ile Cumhur İttifakını yaralayabiliyor. Bunlar seçim heyecanı içerisinde olabiliyor. Ancak ittifakın yaralanmaması MHP üzerinden bir takım söylemler yapılmamasını ümit ediyorum.”



Ülkü Ocakları İl Başkanı Ayhan Bülbül de yaptığı konuşmada tüm Düzcelilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partililere gönderdiği bayram mesajı okundu.

Haber: Ö.YILMAZ