Merkeze bağlı Koçyazı Mahallesi Metek TOKİ girişinde Hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven’in büyük katkılarıyla Düzce'ye kazandırılan ve geçtiğimiz şubat ayında kapılarını eğitime açan Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından öğrencilere yönelik etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Okul yönetimi öğrencilerin keyifli bir gün geçirmesi için Akınlar Mahallesi'nde bulunan Binef At Çiftliği'nde kahvaltı ve at binme etkinliği organize etti.



Etkinliğe Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in yanı sıra, Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız, Kapsan Kaplama ve Ağaç Sanayii sahibi Kamil Çilingir, Düzce Belediyesi Meclis Üyesi ve İmar Komisyon Başkanı Nurullah Yıldız, Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürü Okan Kaltu, Binef At Çiftliği Sahibi Murat Serok, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Etkinlikte öğrenciler ve katılımcılar hep birlikte kahvaltı yaptı. Sonrasında özel öğrenciler atlara binerek ve çiftlikteki oyun alanlarında oyun oynarak eğlenceli vakitler geçirdi.