Etkinlikler, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü, saat 14.00’da, "FETÖ’nün Din İstismarı " başlıklı panel ile başlayacak. FETÖ’nün hain darbe girişimine karşı farkındalık oluşturulmasına, hem de Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini anlatmaya yönelik düzenlenecek panel, uzman konukların katılımıyla https://3b.duzce.edu.tr/b/ism-337-df4 internet adresli Düzce Üniversitesi’nin Çevrim İçi Eğitim Sistemi üzerinden online gerçekleştirilecek.

15 Temmuz etkinlileri; 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü, saat 16.00’da, düzenlenecek olan “Yükselen Güç Türkiye ve 15 Temmuz Darbe Girişimi” başlıklı konferans ile devam edecek. FETÖ’nün hain darbe girişimine karşı farkındalık oluşturmak, Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini anlatmak, demokrasi zaferine vurgu yapmak, milli birlik ve beraberlik duygusunun canlı tutulmasını sağlamak amacıyla düzenlenecek konferans, https://3b.duzce.edu.tr/b/ahm-ckj-reu internet adresi üzerinden online olarak takip edilebilecek.

Düzce Üniversitesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında düzenleyeceği diğer etkinlik ise 14-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında, 15 Temmuz Şehitleri Anısına Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Parlak'ın "Diriliş 15 Temmuz" Ebru Sergisi olacak. "Türkiye Geçilmez" temasını ön plana çıkarmak ve şehitlerimizi yeniden rahmetle anmak amacıyla düzenlenecek sergi, https://sanalsergi.duzce.edu.tr/  internet adresinden online olarak ziyaretçilerle buluşacak.

Düzce Üniversitesi’nin bu anlamlı gün için düzenleyeceği bir diğer etkinlik ise yine 14-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında, “Milli İrade Geçilmez” temalı 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi olacak. Anadolu Ajansı’nın destekleriyle düzenlenecek sergide; darbenin başarısız olmasında devlet-millet bütünleşmesi, halkın demokrasiye bağlılığı, milletin direnişinin önemi ve yazılan demokrasi destanı fotoğraf kareleri eşliğinde, https://sanalsergi.duzce.edu.tr/ internet adresi üzerinden online olarak ziyaretçilere açık olacak.