Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı oturumu Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi Celil Yağız Salonu’nda yapıldı. Meclis Başkan Vekili Mesut Sancaklı başkanlığında yapılan toplantıda 8 gündem maddesi görüşülerek komisyonlara havale edildi.

Toplantıya Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ile İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er de misafir olarak katıldı.

YENİ LOGO MECLİSTEN GEÇTİ

Başkan Dr. Faruk Özlü’nün düzenlenen lansmanla tanıtımını yaptığı belediyenin yeni logosu, Haziran ayı meclis toplantısının ilk gündem maddesi olarak görüşüldü.

Selçuklu Güneşi figürünün içinde Konuralp Gazi’nin şaha kalkmış at üzerinde tasvir edildiği, Düzcespor’un renkleri olan kırmızı ve lacivertten oluşan yeni logoya AK Parti ve MHP’li üyeler ‘Evet’ oyu kullandı.

İYİ Partili ve CHP’li üyeler ise logonun tasarım sürecinde Düzceliler’in fikrinin alınmadığı gerekçesiyle bu değişime ‘Hayır’ dedi.

Oy çokluğu ile kabul edilen yeni logo meclisten geçerken son kararı Valilik makamı verecek.

Gündemde görüşülecek başka konu bulunmadığından bir sonraki meclis birleşiminin 10 Haziran Perşembe günü yapılmasına karar verilerek Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı sona erdi.