Düzce Merkez’e bağı Gündolaması Köyü’nde yaşayan vatandaşlar spor ve sosyal etkinlik alanına kavuştu.

Gündolaması Muhtarı Sedat Veli, 2020’deki Düzce ziyareti esnasında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na köydeki eski okul bahçesine sosyal etkinlik alanı yapılması için talepte bulundu.

Bu isteğe sıcak yaklaşan Bakan Kasapoğlu’nun talimatıyla yapılan görüşmeler sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından köye vatandaşların kaliteli zaman geçirebileceği bir alan kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Geçen hafta itibariyle içerisinde voleybol-basketbol sahaları, spor aletleri, tırmanma duvarı ve çardak ile oturma alanları olan spor ve sosyal etkinlik alanı yapımı tamamlanarak Gündolaması sakinlerinin hizmetine açıldı.

Konuyla ilgili Öncü Haber’e konuşan Gündolaması köyü Muhtarı Sedat Veli, “Sayın Bakanımız Düzce’ye geldiğinde kendisine böyle bir talebimiz oldu. Kendileri sağ olsun bu talebimize olumlu yaklaştı. Eski okul bahçesi boş duruyordu. Daha sonra bakanlıkta yaptığımız görüşmeler sonrası yapımına başlandı. Geçen hafta itibariyle köylümüzün hizmetine alındı. Sayın Bakanımız Kasapoğlu’na ve İl Müdürümüz İsa Yazıcı’ya destekleri için çok teşekkür ediyorum. Köyümüze hayırlı olsun” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bakanımız Sayın  Dr. Mehmet Kasapoğlu,nun verdiği söz üzerine Düzce Merkez Gündolaması Köyümüze Spor ve Sosyal etkinlik alanı yapım işini bitirdik. İlgi alaka ve gayretli çalışmalarından ötürü Muhtarımız Sedat Veli’ye teşekkür ederim. Başta gençlerimiz olmak üzere köyümüze hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

HABER: Mehmet GÜNESEN