Eski Belediye Başkanı İsmail Bayram döneminde hizmete giren ve 12 Ağustos 2020 tarihinde Düzce Belediyesi tarafından çıkartılan ihalede iş insanı Mehmet Mutlu tarafından 3 yıllığına kiralanan katlı otoparkta yapılan değişiklikler, araç sahiplerini memnun ediyor.

300 araç kapasitesiyle Düzce’deki otopark sorununa merhem olan Mutlu Katlı Otopark yöneticileri, tüm dünyada etkisini sürdüren Yeni Tip Covid-19 salgını nedeniyle abonelik, giriş – çıkış ve oto yıkama ücretlerinde indirime gitti.

“Salgından etkilenen esnaf ve vatandaşlarımız için fiyatları indirdik”

Konu ile ilgili Öncü Haber mikrofonuna konuşan Mutlu Katlı Otopark İşletmecisi Fahri Mutlu, salgın nedeniyle zor günler geçiren esnaf ve vatandaşlara kolaylık sağlamak için fiyatları indirdiklerini belirtti. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ifade eden Mutlu, “Bu indirim pandemi döneminde yaptığımız bir indirim. Pandemi dönemi bitene kadar fiyatlarımızı indirdik. Giriş – çıkış 5 TL’ydi, 4 TL’ye indirdik. Aylık abone 125 TL’ydi, 110 TL’ye indirdik. Abone olan araçlar gün içerisinde, girip-çıkış yapabiliyorlar. Oto yıkamamızı hizmete açtık, yaklaşık bir ay önce. Seramik kaplama, boya koruma, pasta-cila, iç – dış detaylı temizlik gibi hizmetler vermeye başladık. Müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için, bu hizmetleri hayata geçirdik. Bana göre pandemi döneminde herkesin elini taşın altına koyması lazım. Düzce’de özellikle esnaflar zor durumda. Bizlerde zor bir durumdayız. Gerekli indirimi yine de yapmaya hazırız. Hem park ücreti, hem de temizlik ücretini 35 TL’ye indirdik. Müşterilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Yani Mutlu Otopark olarak, bütün kalemlerde indirim söz konusu, biz hizmet için varız.” diye konuştu. 

“Park eden araçlar için sigorta yaptık”

Katlı otoparka park eden araçlar için sigorta yaptıklarını ifade eden Mutlu, “Buraya park eden araçlarımız sigortalıdır. İçeride herhangi bir afet ve kaza anında sigortamız devreye giriyor. Kamera sistemini elden geçirdik. Altyapı olarak, yıkama bölümünde bazı değişiklikler yaptık. Binanın iç cephesini boyattırdık. Yani komple A-Z’ye binaya bakım yaptık. Müşterilerimiz gayet bu durumu memnun karşıladı. Bu bina aşağı yukarı 3 senedir temizlik görmemişti. Bu nedenle müşterilerimiz bize teşekkürlerini sundu. Bizde müşteri memnuniyeti nedeniyle elimizden geleni yaptık. 300 araç kapasitemiz var. Bunun 50’si açık teras kat, 250’si kapalı otopark olarak. Covid -19’dan dolayı mesai saatlerimizi, sabah açılış 07:00 akşam kapanış 22:45 olarak belirledik. Salgın hastalık bitince kapanış saati gece 12’ye çekilecek.” şeklinde konuştu.

“Mutlu Katlı Otopark’ta aracım daha güvende”

Aracını düzenli olarak Mutlu Otopark’a park eden esnaf Erhan Sağlam ise, “Ben yaklaşık 10 yıldır Düzce’de esnaflık yapıyorum. Daha önce aracımı dışarıda açık otoparklara park ediyordum ve bu nedenle çeşitli sıkıntılar yaşıyordum. Mesela arabamı park ediyordum, “Kameralı sistem var” dedikleri halde aracımı akşam almaya geldiğimde hasarlı görüyordum. Mutlu Otopark açıldı ve daha güvenli olduğu için aracımı buraya park etmeye başladım. Burası belediyeden alındıktan sonra bir masraf yapılmış. Gayet güzel olmuş. Aracımız burada emin ellerde. Bu nedenle aracımı park edip arkama bile bakmadan gidebiliyorum. Yaklaşık bir aydır aracımı güvenli bir şekilde buraya park ediyorum ve çok memnunum. Yapılan indirimi de gayet uygun buldum. Açık otopark fiyatında geldi bana. Bir kullanıcı olarak bu devirde araç kolay alınmıyor. Burası hem güvenli benim açımdan, hem de fiyatları çok cazip. Ayrıyeten esnaf abonelere ayrı bir indirim yapıldı. Bu hizmetten ben çok memnun kaldım. Burası hem kapalı, hem güvenli.” ifadelerini kullandı.

Haber: Savaş ARI