Tonyalı ve Kahraman ailelerinin mutlu günü. Düzceli iş insanı Önder Tonyalı’nın oğlu Egemen Tonyalı, Kahraman ailesinin kızları Neslihan ile düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Öncü Kolejinde düzenlenen düğün törenine AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Türkiye Eğitim Derneği (TED Koleji) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Yargıtay Daire Başkanı Metin Yandırmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Kent Konseyi Başkanı Uzman Arabulucu Avukat Ali Dilber, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, siyasi parti il başkanları, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören boyunca mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nikah şahitliklerini ise Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Türkiye Eğitim Derneği Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Yargıtay Daire Başkanı Metin Yandırmaz, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Avukat Efe Can Yörük ve Avukat Abdullah İlker Sungur yaptı.

Genç çiftin nikah töreni sonrasında konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Bugün genç çiftimizin mutluluğuna ortak olmak için düğün törenine katılan çok kıymetli dostlarımız var. Bunlardan birisi de Düzce’ye TED Kolejini kazandıran Türkiye Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu. Bu vesileyle kendisine teşekkür ediyorum. Genç çiftimize de ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Özlü konuşmasının ardından evlilik cüzdanını geline verdi.

Öncü Medya Grup Ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

HABER: Savaş ARI