Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ‘Temiz Şehir Düzce’ sloganıyla hayata geçirdiği modern geri dönüşüm özellikli Kapalı Entegre Katı Atık Ayrıştırma, İşleme ve Enerji Üretim Fabrikası, Düzce’nin yıllardır süre gelen çöp sorununu ortadan kaldırdı.

Düzce’deki Katı Atık tesisinin benzerini Niğde’ye kazandırmak isteyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mikail Aksungur ile birlikte Düzce’ye gelerek, Kapalı Entegre Katı Atık Ayrıştırma ve İşleme ve Enerji Üretim Fabrikasında incelemelerde bulundu.

Başkan Özdemir ile Başkan Yardımcısı Aksungur’a incelemeleri sırasında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Tuncer eşlik etti.

İncelemelerde Kapalı Entegre Katı Atık Ayrıştırma, İşleme ve Enerji Üretim Fabrikasına hayran kalan Başkan Özdemir, tesisin bir benzerini Niğde’ye kazandırmak istediklerini belirtti.

Niğde Belediye Başkanı Özdemir ve Başkan Yardımcısı Aksungur’un Düzce ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “Güzel  Düzce'mizi ziyaret eden Niğde Belediye Başkanımız Sn. Emrah Özdemir ve Başkan Yardımcısı Sn. Mikail Aksungur ile yeni kurduğumuz Katı Atık Ayrıştırma, İşleme ve Enerji Üretim Tesisisi" ile Tıbbi Atık Bertaraf Tesisimizi gezdik” dedi.

HABER: Savaş ARI