Bir vatandaşımız tarafından Melen Su Park’tan alınan görüntüler Öncü Tv WhatsApp İhbar Hattı’mıza ulaştırıldı. Duyarlı vatandaş halka isyan etti.

Adım başı çöp konteyneri bulunan Park’ta ısrarla yerlere çöp atıldığından şikayet eden vatandaş çözüm bulunmasını istedi.

Vatandaş attığı görüntülerin bu sabah çekildiğini belirterek, ‘’Adım başı çöp konteyneri, çöp atma yerleri ve uyarılar olmasına rağmen durum bu. Daha önce de haber yaptınız ama maalesef değişen bir şey yok.’’ dedi.



‘’Burayı bu hale getirenler, bu tesisi hak etmiyor’’
 
Emek ve para harcanarak halk için yapılmış Park’ın, halk tarafından çöplüğe çevrildiğini söyleyen vatandaş şunları kaydetti:
‘’Burayı bu hale getirenler onca emek ve para harcanarak yapılan bu tesisi hak etmiyor. Bu konuda tek çıkar yok Belediye’nin özellikle yoğun dönemlerde burayı zabıtalara kontrol ettirerek çevreyi bu hale getirenlere kabahatler kanununa göre ceza uygulanmasıdır. Unutmamalıyız bir şehir park ve sokaklarının temizliği oranında medenidir. Konuya dikkat çekmek adına tekrar haber yaparsanız sevinirim saygılar.’’


 


HABER: S.AYDINLI