Kader Yılmaz ile 3 sene önce hayatını birleştiren Özgür Yılmaz isimli vatandaş, kredi çekip ev sahibi olduktan sonra başlarına gelmeyen kalmadı.

Kredi çektikten bir sene sonra Körpeşler Mahallesi’nde satın aldıkları evde ikamet ettikleri dönemde evlerine hırsız girerek ev kredisinin ara ödemesi için toplu bulunan bir miktar nakit parayı ve ziynet eşyaları çalındı.



O günden sonra bipolar duygulanım bozukluğu da olan Özgür Yılmaz, yaşadığı sıkıntılı dönem ve psikolojik sıkıntılar nedeniyle 2017 yılında bunalıma girdi. 

Ayrılma noktasına geldiği eşiyle 5 ay boyunca ayrı kaldığını belirten ve 9 yıldır aşçılık yapan Özgür Yılmaz, sıkıntılı dönem boyunca düzenli maaş alamadığını ve bu yüzden borcunun biriktiğini ifade etti.

“Eşimle anne baba bile olamıyoruz”

Yaşanan sıkıntılardan dolayı eşiyle kıt kanaat geçindiğini belirten Yılmaz, bu sıkıntılardan dolayı eşiyle çocuk sahibi olamadıklarını dile getirerek şu ifadelerde bulundu:

“Yaşadığım sıkıntılar nedeniyle ben 2017 yılında intihar ettim. Eşimle anne baba bile olamıyoruz. Bu süreçte eşimin böbrek hastası olduğunu öğrendik. Bankadan kredi vermiyorlar bana. 15 bin TL borcum var. Bu ödemeyi yapamazsam yuvam dağılacak. İşsiz kaldım maddi zorluk çekiyorum. Yardım değil borç talep ediyorum. Kredi çekemiyorum, bu yüzden borç istiyorum.”