Geçtiğimiz yıllarda, yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü Fatih İlköğretim Okulu’nun bulunduğu Fevziçakmak Mahallesi Tevfik Demir Sokak üzerinde asfalt çalışması yapıldı.

İddiaya göre çalışmalar esnasında kot farkının yanlış hesaplanması, Fatih İlköğretim Okulu öğrenci ve velileri için çileye dönüştü. Her yağmur yağdığında, kot farkından okulun önünde oluşan su göleti nedeniyle öğrenciler okullarına girmekte büyük zorluk yaşarken, veliler de bu duruma tepki gösterdi.

Düzce Belediyesi ve Mahalle Muhtarı Soner Günher’e yaptıkları onlarca şikâyete rağmen sonuç alamadıklarını kaydeden mahalle sakinleri, son çareyi şikâyetlerini 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp İhbar Hattı’na göndermekte buldu.

Konu ile ilgili şikâyetlerini defalarca iletmelerine rağmen çözümsüzlükten yakınan bir mahalle sakini, “Bugün yine bu sorunumuz ile ilgili mahalle muhtarımızı aradım, ancak kendisine bir türlü ulaşamıyoruz. Burada öğrenciler okullarına girip – çıkarken, büyük zorluk yaşıyor. Çocukların ayakları ıslanıyor ve okul bitene kadar, ıslak ayakla dolaşmak zorunda kalıyorlar. Biz bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz” dedi.   

Öğrenciler ve velileri şimdi sorunun çözümüne yönelik atılacak adımı bekliyor.

HABER: Savaş ARI