İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Deniz ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Erdoğan, Öncü Medya Grubu’nu ziyaret ederek Düzce basınının amiral gemisi Öncü Televizyonu’nun kuruluş yıldönümünü kutladı.

‘Yerel basın çok önemli’

Basının özellikle yereldeki önemine dikkat çeken Er, “28. yılınızı tebrik ediyorum. Daha nice 28 yıllar diyorum Öncü RTV ailesine. Yerel siyasette yerel basının önemi çok büyüktür. Gerek siyasetçinin kendisini kontrol etmesi açısından gerekse de hizmet maliyet akışında kamuoyunun bilinçlendirilmesi ve talep eden kısımda bilinçli olmak açısından yerel basının çok önemli olduğunu biliyoruz.” dedi.

‘Öncü, Düzce’de basının ilk kalesi’

Öncü Medya Grubu’nun basın alanındaki özverili çalışmalarının Düzce için önemine dikkat çeken Er, “Öncü Medya da bu önemli unsurun Düzce’deki ilk kalesi. 28 yıl önce kurulduğu günden bu güne kadar değişik kadrolarla Öncü TV, Düzce basınının önemli bir neferi olmayı sürdürmüştür. Yeni gazetecilerin bu aileye katılması da Düzce basını ve siyaseti açısından çok önemli unsurlardır. Nice yıllar diliyoruz. Allah nefesini kuvvetlendirsin.  Siyaset siz olmadan olmaz. Siyasetçinin de halkın da yerel basının önemini bilerek destek olması gerektiğini sıklıkla vurgularım. Bütün yerel basının muhabirinden gazete sahibine kadar ayakta kalması lazım. Bunun için de ilimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.