Omicron varyantıyla yayılma hızı katlanan COVİD-19 salgınında Düzce son 1 yılın en zor günlerini yaşarken Öncü Medya Grubu’ndan 2 çalışma arkadaşımız yeni tip koronavirüse yakalandı. Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner ve Öncü Medya Halkla İlişkiler ve Reklam Müdürü Cahit Üstüner’in semptomlar üzerine başvurdukları Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Pandemi Acili’nde alınan PCR testleri pozitif çıktı.

Üstüner: Bu işin şakası yok

Üstüner çifti, daha önce de koronavirüs geçirmiş ve her 3 doz aşılarını da olmuşlardı. Tüm vatandaşları yayılım hızını arttıran salgına karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet eden Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner, “Tüm kurallara uymamıza ve aşılarımızı olmamıza rağmen ikinci kez COVİD-19 testimiz pozitif çıktı. Bu durum Omicron varyantının ne kadar bulaşıcı olduğunu gösteriyor. Tüm vatandaşlarımız maske, mesafe ve temizlik kurallarına uysun. Bir an önce hatırlatma dozu aşılarını da olsun. Bu işin şakası yok. Bu günleri hep birlikte atlatacağız.” dedi.

Geçmiş olsun

Evlerinde dinlenen Üstüner çifti, genel sağlık durumları iyi olmakla beraber Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği takvim doğrultusunda 7 gün boyunca izolasyonda tutulacak. Öncü Medya Grubu olarak değerli çalışma arkadaşlarımız Canan ve Cahit Üstüner’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Öncü Haber Merkezi