Kurulduğu 1994 yılından bu yana Düzce’nin en etkili ve en çok takip edilen medya kuruluşu olan Öncü Televizyonu’nun 27. Yaşı dolayısıyla Düzce’nin siyaet, bürokrasi, STK ve iş insanlarından kutlama mesajları gelmeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu da Öncü Medya Grubu’na bir kutlama mesajı gönderdi. Caboğlu, Öncü RTV’nin kuruluşundan bu yanan Düzceliler’in güvenini kazandığını belirtti.

CABOĞLU’NDAN KUTLAMA MESAJI

“Yayın hayatının 27. Yılına Merhaba diyen, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Öncü RTV sorumlu ve ilkeli haber anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar Düzceli hemşerilerimizin güvenilirliğini ve saygınlığını kazanmıştır. Öncü RTV Ailesi 26 yıldır başarılı çalışmalara imza atmıştır. 26 yıllık mazisinde doğru, hızlı ve tarafsız haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinmiştir ve bu misyonunu bundan sonrada sürdüreceğine inanıyoruz. Örnek teşkil eden bir mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız ve doğru habercilik yapan Öncü RTV'nin 27. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başarılı çalışmalarınızın devam edeceği inancıyla en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.”