1991 yılında Doğru Yol Partisi’nden parlamentoya girerek 3 dönem Bolu milletvekilliği yapan ve memleketi Düzce’ye tıp fakültesi başta olmak üzere birçok önemli yatırımın kazandırılmasını sağlayan efsane siyasetçi Necmi Hoşver, Düzceliler’den helallik istedi.

Sadece siyasetçi kimliğiyle değil sosyal çalışmalarda da aktif rol oynayan ve uzun yıllar Kızılay eski Genel Sekreterliği görevinde bulunan Hoşver, Bolu’nun milletvekili olsa da tıpkı Düzce’nin vekiliymiş gibi şehre katkı sağlamasıyla gönüllere taht kurdu.

Yakın zamanda önemli bir ameliyata girecek olan Düzce halkının her zaman sevgi ve şükran duyduğu Hoşver, telefonla görüştüğü Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal aracılığıyla memleketine selamlarını gönderdi. Ciddi bir operasyon geçirecek olması nedeniyle hemşehrilerinden dua isteyen Hoşver, “Allah’ın izniyle ameliyatı atlatıp tekrar Düzceliler ile kucaklaşmayı umut ediyorum. Hemşehrilerimden dualarını eksik etmemesini istiyorum. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.” dedi.

Öncü Medya Ailesi olarak deneyimli siyasetçi Hoşver’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz… Dualarımız onunla…