Düzce Belediyesi'nin şehir içi ulaşımda yaptığı yenileme hedeflendiği gibi tasarruf sağladı ancak vatandaşı mutlu etmedi. Daha önce yarım saat olan sefer aralıklarının 1 saate esnetilmesine tepki gösteren vatandaşlar sık sık Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)'na gönderdikleri videolar ve fotoğraflarla yaşadıkları çileyi gözler önüne seriyor. Şehir merkezi-Beyciler Mahallesi arasında sefer yapan Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsünde bugün yaşanan yoğunluğu görüntüleyerek ihbar hattımıza gönderen vatandaş, saatlerdeki revizyon sonrası yolculuğun eziyete dönüştüğünü savundu.

Saatte bir gelen otobüsler nedeniyle duraklarda yığılma olduğunu ve bu yüzden toplu taşıma araçlarına kapasitenin çok üzerinde yolcu alındığını aktaran tepkili vatandaş, bu durumu cep telefonuna kaydettiği görüntülerle de gözler önüne serdi.

İnecekleri duraklara kadar sıkış tıkış bir vaziyette yolculuk etmek zorunda kalan ayaktaki yolcular arasındaki yaşlılar ve kucağında bebek olan kadınların olması dikkat çekti.

Düzce Belediyesi'nin tasarruf gerekçesiyle yaptığı bu değişimden memnun olmadıklarının altını çizen tepkili yolcu, "Otobüs saatte bir gelince işte ortaya çıkan manzara bu! İnsanlar otobüste birbirlerini sıkıştırarak yolculuk ediyor. Resmen eziyeti yaşatıyorlar." dedi. HABER: C.ÜSTÜNER