Çalışmasında Covid-19 virüsü salgınıyla mücadelede ön cephede fedakarca savaşan sağlık çalışanlarının hikayesinin anlatıldığı “Covid-19 Savaşın Görünmez Kahramanları” adlı projenin aldığı 1.lik ödülü Düzce Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a takdim edildi.

Törende Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Evren Günevi Uslu, İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Öğr. Gör. Duygu Özdemir Cömert, Proje Sahibi Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Müjdat Demir ile Düzce Üniversitesi İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü ekibi yer aldı.

Düzce Üniversitesi adına kazanılan 1.lik ödülünden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, TRT gibi köklü ve prestijli bir kurumun uluslararası alanda düzenlediği yarışmada Düzce Üniversitesi adının 1.likle anılmasının önemine vurgu yaparak, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.