Düzce Üniversitesi Çalıştay Salonu’nda düzenlenen imza törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Sekreteri Doğan Alıç ile Üniversite ve sendika temsilcileri katıldı.

Sözleşme öncesinde kısa bir değerlendirme konuşması yapan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası başkanını ve ekibini Üniversitede ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Düzce Üniversitesi çatısı altında çalışanların hepsine mensuplarımız gözüyle bakıldığını ve Düzce Üniversitesi çalışanları için birleştirici bir dil kullanıldığını vurguladı. Önceliğinin her zaman huzur olduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, gerçekleştirilen bu sözleşmenin de huzur ve güvene katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Başkanı Hakan Toy ise yaptığı konuşmada; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve çalışma ekibi ile tanışmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, sözleşme aşamasına gelene kadar Düzce Üniversitesi çalışanlarının kendilerine çok yardımcı olduğunu ifade etti. Sözleşmenin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Başkanı Hakan Toy, özverili çalışmaları için Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a ve ekibine teşekkür etti.

İki yıl süresince devam edecek sözleşmeye, Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, sağlık işçileri adına ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Başkanı Hakan Toy imza attı.

Düzce Üniversitesi ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi programı, imza töreni ardından karşılıklı hediye taktimi ile son buldu.