Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün 15 aylık çalışmanın sonunda Ulaşım Master Planı çerçevesinde hizmete giren yeni otobüsler artık Boğaziçi Beldesinde de hizmet verecek. Boğaziçi ile Düzce arasındaki ulaşım, imzalanan protokolle Ulaşım A.Ş. tarafından sağlanacak.

ULAŞIM AĞI GENİŞLİYOR

Toplu taşıma araçlarının tümünü yenileyerek araç sayısını iki katına çıkaran Düzce Belediyesi yeni sistem ile birlikte işletme maliyetini yarı yarıya azaltarak hizmet kalitesini de artırmıştı. Son olarak 8 otobüs için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan arasında protokol imzalanarak ulaşım ağı genişletildi.

İHALEYİ ULAŞIM A.Ş. ALDI

Bu kapsamda, il merkezi genelindeki hızlı ve etkin çalışmalarıyla kısa sürede takdirleri üzerine toplayan Düzce Belediyesi iştiraki Ulaşım A.Ş., Boğaziçi Belediyesinin yolcu taşımacılığının yeniden düzenlenmesi ve vatandaşlarına hızlı ve sağlıklı hizmet götürülmesi adına açmış olduğu ihaleyi aldı. İhalenin ardından alınan 8 yeni mikrobüs de hizmete girdi.

“SİSTEM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR”

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer ve hat sahipleriyle protokol imza töreninde bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü , “Göreve gelir gelmez ilk icraatlerimizden biri toplu ulaşım sistemini yenilemek olmuştu. Sistemin sorunsuz bir şekilde çalışmasının ardından ulaşım ağımızı genişletmeye başladık. Bugün Düzce Belediyesi ile Boğaziçi Belediyesi arasında ulaşım hizmetlerinin yerine getirilmesi noktasında protokol imzalıyoruz. Bu çalışma Ulaşım A.Ş.’nin başarılı çalışmalarından biridir. Boğaziçi Beldemizin ulaşım sorununa köklü çözüm üretmiş olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ise başta Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü olmak üzere, Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer ve çalışmada pay sahibi olanlara teşekkürlerini iletti.

Program, yapılan imza töreninin ardından yeni alınan araçlar için kurban kesiminin ardından sona erdi.