İç dizaynı ve modern görüntüsü ile Düzceli vatandaşlara hizmet verecek olan Q3 LOUNGE Bistro Kafe bugün düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Koçyazı Mahallesi Zahid Kevseri Bulvarı üzerinde bulunan Q3 LOUNGE Bistro Kafe’nin açılış törenine Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gsöterişli, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven ve Düzce İş dünyasından çok sayıda iş insanı katıldı.

Okunan duanın ardından, Q3 LOUNGE Bistro Kafe’nin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Faruk Özlü ile birlikte Tükseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven kesti.

Açılış töreninde konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Q3 LOUNGE Bistro Kafe’nin işletmecilerine ve Düzce halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış töreninin ardından Q3 LOUNGE Bistro Kafe’nin ortağı olan iş insanı Mutlu Kaya, Belediye Başkanı Faruk Özlü ve beraberindekileri Bistro Kafeyi gezdirdi.

Açılış töreni, yapılan ikramların ardından sona erdi.