Koronavirüs Salgının gölgesinde başlayan bu yıl ki Ramazan Ayı nedeniyle Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri, ekmek fırınlarında denetimlerini sıklaştırdı. Hijyensiz bir ortamda ekmek ve pide üretimi yapan ekmek fırınlarına göz açtırmayan Zabıta ekipleri, denetimlerinde bazı ekmek fırınlarını uyardı.

Azmimilli Mahallesi Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün arkasında faaliyet gösteren Hakan Unlu Mamullerini de denetleyen Zabıta ekipleri, denetimleri sırasında her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı.

Fırının tüm hijyen kurallarına uyduğunu ve pide gramajlarının tam olduğunu gören zabıta ekipleri, firma sahibi Ramazan Korkmaz’a teşekkürlerini iletti. Korkmaz da her zaman halk sağlığını ön planda tutarak hizmet verdiklerini belirterek, “Müşterinin güveni her şeyden önemlidir. Bu işyerinde kendimizin tüketmeyeceği hiçbir gıda satışa sunulamaz. Aynı evimizdeki gibi özenle ürettiğimiz mamulleri Düzceliler ile buluşturuyoruz. Salgın öncesi de sonrası da hijyen bizim için olmazsa olmazdır. Bu nedenle Hakan Unlu Mamulleri’nden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz" dedi.