Yeni tip koronavirüs salgınının neden olduğu ekonomik bunalım nedeniyle milyonlarca vatandaş zor günler geçirirken, Ramazan ayı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kısıtlama ve tedbirlerle geçiyor. Zor durumda olan vatandaşları yalnız bırakmayan Kızılay, bu Ramazan’da düzenlediği yardım seferberliği ile muhtaçların elinden tutuyor.

Ramazan’ın gelişiyle birlikte “Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye!” sloganıyla gönüllere dokunmaya başlayan Kızılay Düzce Şubesi de il genelinde çalışmalarına hız verdi. 

Düzce’de ise Kızılay Başkanı Hilal Aydın’ın koordinesinde başlatılan ve devam eden organizasyonlarla binlerce ihtiyacı olan aileye ramazan gıda kolileri dağıtılıyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve ilçe belediyeleriyle birlikte işbirliği içinde yürütülen çalışmalarla gıda kolileri Cumayeri, Beyköy, Boğaziçi, Çilimli ve Gümüşova’da bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Öte yandan vatandaşların yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran Kızılay, yardımlarına hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.  

HABER: M. KİLELİ