Göreve gelmesinin üzerinden geçen 3.5 ayın ardından Başkan Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi’nde büyük bir revizyona imza attı. Birim müdürlerinin çoğunu değiştiren Düzce Belediye Başkanı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, iki yeni başkan yardımcısını da belirledi.

Özlü sağ kollarından biri olarak aynı zamanda danışmanlığını yapan Dr. Cengiz Tuncer isminde karar kılarken, Kültür İşleri Müdürlüğü’ne ise yine bu konuda uzman bir isim olarak Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Bilir’i seçti. Düzce Üniversitesi Rektörlüğü de iki akademisyenin yerel yönetimlerde önemli bir görev üstlenmesi nedeniyle tebrik mesajı yayımladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Üniversitemiz Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı’ndan Beyin Cerrahı Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Tuncer Düzce Belediye Başkan Yardımcısı, Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Bilir Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürü olarak önemli görevler üstlenmiştir. Üniversitemize önemli katkılar sunan öğretim üyelerimizin, bilgi, birikim ve deneyimleri ile Düzce’ye de değer katacağını inanıyor, kendilerini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.”

Haber: C.ÜSTÜNER