Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Semih Cemşit, 93 yaşındaki babası Sabri Cemşit’in vefatı ile sarsıldı. Sabri Cemşit dün 11.30 sıralarında, yaşlılığa bağlı sebeplerden ötürü yaşamını yitirmişti.

Merhum Sabri Cemşit için, bugün Merkez Büyük Camii’nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, CHP İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, Düzce eski Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlı Akat ile Genel Başkan Yardımcıları, cenaze törenine çelenk gönderdi.

Merhum Sabri Cemşit’in naaşı, öğle namazını müteakip kılınan cenaze töreninin ardından, Düzce Şehir Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında sevenlerin gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Öncü Medya Grubu ailesi olarak merhum Sabri Cemşit’e Allah’tan rahmet; Semih Cemşit başta olmak üzere tüm kederli ailesi, sevenleri, eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.