AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

“Her konuyu en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyor”

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, yönetim kurulu ve meclis üyeleri hazır bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, odanın geliştirdiği tüm projelerde gizli kahramanlardan birinin de AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir olduğunu, kendilerine ilettikleri her konuyu en hızlı şekilde çözüme kavuşturduğunu söyledi.

Şahin, 2018 yılı itibariyle oda olarak gerçekleştirilen icraatlar hakkında sunum yaparken, üniversite sanayi işbirliği çalışmaları, proje okulları, NİSGEM Projesi, turizm faaliyetleri, eğitim çalışmaları, akreditasyon çalışmaları, pandemi dönemi çalışmaları ve odanın diğer alanlarda yapmış olduğu tüm çalışmalarla ilgili konulara değinerek kısa sürede çok yol kat etmeye gayret ettiklerini ifade etti.

“Gençlerin eğitimine yapılan her katkı geleceğe atılan sağlam temeldir”

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de bu takım çalışmasında yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek zaten birçok proje ve icraatı yakından takip ettiğini, özellikle NİSGEM projesini çok beğendiğini ifade ederek gençlerin eğitimine yapılan her katkının geleceğe atılan sağlam temeller olduğunu da sözlerine ekledi.

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr