İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, bugün yapılacak olağanüstü meclis toplantısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Er, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye ve Düzce’nin son yıllarda emsali görülmemiş bir salgın hastalık ile mücadele ettiğini anımsatarak, şunları kaydetti: “Gerek devletimizin aldığı genel tedbirlere gerek de valiliğimizin aldığı yerel önlemlere harfiyen uyulmasını İyi Parti Düzce Teşkilatı olarak çok önemsemekteyiz. Fakat bir taraftan da sorumluluklarımız icabı, hizmetlerin kesintiye uğramaması adına, yapılan ve yapılacak olan toplantılara ve çalışmalara da kendi şahsi sağlığımızı ve hatta ailemizin sağlığını tehlikeye atarak katılmayı da bir görev biliriz. Bu çerçevede, bugün Belediye Başkanımızın çağrısı ile olağanüstü toplanacak olan Belediye Meclis’i toplantısına da İl Başkanlığı ve yaş haddi sebebi ile kısıtlamaya tabi olmayan Belediye Meclis üyelerimiz ile katılacağız.

Bizler ve muhtemelen diğer parti üyeleri bu sağlık riskini alıp toplantıya katılır iken, bize olağanüstü çağrı yapıp meclis toplantısı tertip eden Sayın Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü de toplantıya başkanlık etmesi adına aramızda göreceğimizi umuyoruz.

Gerek toplumun moral motivasyonunu arttırma gerekse sağlıklarını riske eden meclis üyelerine saygı adına çok büyük önem atfettiğimiz Sayın Başkan’ın toplantıya katılımını görmek ve Sayın Başkan’ın da tıpkı bizler gibi sorumluluk bilinci ile sağlığını riske atıp toplantıya iştiraki bizleri ve kamuoyunu fazlası ile memnun edecektir.”