Düzce’nin her alanda tanıtımı ve kalkınması için kurulan Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfının yeni yönetim kurulu, basın mensupları ile 15 Temmuz Şehitler Parkın Saydam Restoranda bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Şamandar: “Vakfın amacı tüm Düzce’yi birleştirmek”

Toplantıya vakıf başkanı Ahmet Mutlu, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, geçtiğimiz aylar da Kalkınma Vakfının yönetiminin değiştiğini belirterek, “Biliyorsunuz geçtiğimiz temmuz ayında Kalkınma vakfının yönetimi değişti. Genel kurul da on iki kişilik yeni yönetim belirlendi. Başkanımız da, daha sonra ki seçimde Ahmet Mutlu bey olarak belirlendi. 1993 yılında kurulmuş Düzce’mizin en köklü vakfıdır. Vakfın amacı bütün Düzce’yi birleştirerek, Düzce’nin kalkınması ile ilgili ve tanıtılması ile ilgili faaliyet göstermek” dedi.

Mutlu: “Düzceli öğrencilere burs vererek, eğitim çıtasını yükselteceğiz”

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Mutlu ise Vakfın kaynaklarını belirlemeye çalıştıklarını ifade ederek,  “Şuan bütün projeleri hazırlamaya devam ediyoruz, İlk etapta logo belirlendi. Vakfın kaynaklarını belirlemeye çalışıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bütün giderleri yönetimiz karşılıyor. Hedefimiz bursa geçip eğitimde ki çıtayı yükseltmek. Düzceli öğrencilere en az 100 kişi ile başlayıp öğrencilerimize burs vermeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Yönetiminde şu isimler bulunuyor; Başkan Ahmet Mutlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Bakan ve Prof. Dr. Ayhan Şamandar, Genel Sekreter Ahmet Recai Sönmez, Ahmet Biriktir, Prof.Dr. İlhan Genç, Muharrem Tozan, Muhsin Yavuz, Faruk Darıyerli,  Mahmut Selçuk Sönmez, Ragıp Gökesaoğlu ve Muhittin Coşkun.