Kızılay Düzce Şubesi Kastamonu, Sinop ve Bartın’ı vuran sel felaketinin ilk gününden bu yana yardım seferberliğini sürdürüyor. 81 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketi nedeniyle bölgeye mobil mutfak araçlarını sevk eden Kızılay Düzce Şubesi, selzede vatandaşlar ile arama kurtarma faaliyetleri yürüten ekiplere, her öğün sıcak yemek ikramında bulunuyor.

Bunun yanı sıra, selzede vatandaşların öncelikli ihtiyaçlarını karşılamak için bölgeye çok sayıda yardım tırı çıkartan Kızılay Düzce Şubesi, bu kez Düzceli firmaların da desteği ile 10 bin adet ekmek gönderdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunun Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Av. Halil Aydın,  “Sel bölgesinde ihtiyaç duyulan ekmek için harekete geçen Şubemiz ve Düzce’de bulunan fırınlarımızın desteği ile 10.000 adet ekmek sel bölgesinde bulunan selzede vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere gönderildi. Şubemiz ve Genç Gönüllülerimiz ile birlikte fırınlar tarafından sel bölgesine gönderilmek üzere teslim edilen ekmekler paketlenerek sel bölgesine gönderildi. Sel bölgesi çalışmalarımıza destek veren tüm fırınlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI