Nagihan ve Düzce’nin sevilen iş insanı İsa Şengüloğlu ailesi, çocuklarının sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadı. Erkekliğe ilk adımlarını atan Muhammed Salih ve İsmail Ubeyde Şengüloğlu için, dün akşam saatlerinde Acaroğlu Garden Restoranda, sünnet töreni düzenlendi.

Düzenlenen sünnet törenine AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Düzce eski Belediye Başkanları İsmail Bayram, Dursun Ay, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Düzce AK Parti eski Milletvekili ve DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Metin Kaşıkoğlu, Türkseven şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven’in oğlu Yasin Türkseven, siyasiler, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzce Belediyesi Mehteran Konseri ile başlayan sünnet töreninde Şengüloğlu ailesi büyük mutluluk yaşadı. Yaşadıkları mutluluğu Öncü Haber mikrofonu ile paylaşan anne Nagihan Şengüloğlu, “Herkesten Allah razı olsun. Bu mutlu günümüzde yanımızda oldular. Tarifi imkânsız bir mutluluk içerisindeyiz. Sizlerde hoş geldiniz. Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın” diye konuştu.

Baba İsa İengüloğlu ise, büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Öncelikle Öncü Medya ailesine teşekkür ederim bu akşam bizi yalnız bırakmadıkları için. Şeref verdiniz hoş geldiniz. Tabii bu tarifi imkânsız bir mutluluk. Yani biz düğün yaptık Allah nasip etti ama evlatlarımızın sünneti gerçekten çok daha farklı bir şeymiş.  Rabbim bu mutlu günü herkese yaşamayı nasip etsin. Dışarıdan ve Düzce’den gelen bütün dostlarımızdan Allah bin kere razı olsun diyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar” şeklinde konuştu.

Sünnet töreni yemek ikramı ve Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından sona erdi.

HABER: Savaş ARI