Düzce Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda spor şehri Düzce mottosunda hareketle bir yandan şehrin güneyinde yapımı devam eden ve Düzce Cam Düzcespor’un maçlarını oynayacağı yedek stada yönelik çalışmaları ligin ikinci yarısına yetiştirmeye çalışırken diğer taraftan da şehir merkezinde bulunan stadın tribünlerinin taşınmasını sağlıyor.

Şehrin güney bölgesinde konuşlandırılan Şıralık Spor Kampusunda üç cephesi ve zemin çalışmaları tamamlanmış bulunan yedek stadın Düzce Cam Düzcespor’un maçlarını oynayabileceği hale getirilmesi için yoğun şekilde çalışma sürdürdüklerini dile getiren Başkan Dr. Faruk Özlü, bölgenin, merkezde bulunan şehir stadından taşınan tribünlerle birlikte 7200 kişilik stadyum haline getirileceğini söyledi.

TFF standartlarına göre inşa edilecek stadın eksiksiz olarak kullanıma hazır hale getirilebilmesi adına tribünlerin kış ayları başlamadan taşınmasının planlandığını ve bu çerçevede hareket edildiğini paylaşan Başkan Özlü, “Tüm planlamamızı gerçekleştirdiğimiz taşınma işlemi hızla sürdürülüyor. Ekiplerimiz, şartların elverdiği çerçevede hareket ediyor. Beklemediğimiz bir depremle birlikte her kurumun yaşadığı sıkıntıları bizde yaşadık. Elde olmayan sebeplerden ötürü ister istemez aksamalar yaşanabiliyor. Buna rağmen en kısa sürede tamamlayarak Düzce Cam Düzcesporumuzun maçlarını sıkıntı yaşamadan oynamasını sağlayacağız. Düzce’yi spor şehri yapmak için çıktığımız bu yolda Güney kampumuzun ardından kuzey bölgemizde bağlantı yolu üzerinde yer alacak Ana Stadımızı da hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör- Nalan Tayyar