Göreve geldiği Mart 2019’da sıkı mali tedbirleri devreye sokarak zor durumda olan Düzce Belediyesi’nin yeniden ayağa kaldıran Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü başkanlığında kentin dört bir yanında proje ve yatırımlar hızla ilerliyor.

Başkan Özlü, belediyenin mali disipline girmesinin ardından siyasi parti ayırımı gözetmeksizin talep eden belediyelere de hibe desteğinde bulunuyor. Son olarak Dr. Faruk Özlü başkanlığındaki Düzce Belediyesi, Zonguldak’ın Alaplı Belediyesi’ne Karşıyaka’ya park yapılması için malzeme hibe etti. Her iki başkan arasında yapılan Protokol sonrası CHP Alaplı Belediyesi’ne Karşıyaka Terminal yanında bulunan park yapılması için 240 bin TL kaynak sağladı.

Başkan Özlü, destek sonrası “Alaplı ile Düzce’de yaşayan hemşerilerimizin her birine katkı sağlamak boynumuzun borcu, Alaplı halkına kaynak sağladığımız terminal yanındaki 240 bin TL değerinde hibe olarak park yapım için desteğimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de “Alaplı Karşıyaka’ya park yapım desteği için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye desteklerinden dolayı ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan siyasi kutuplaşmanın zirve yaptığı şu günlerde AK Partili bir belediyeden CHP’li bir belediyeye yardım kararı alması toplumun her kesiminden alkış aldı. Başkan Özlü bu hareketiyle farklı partilerde siyaset yapılıyor olsa da asıl olanın siyaset değil vatandaşa hizmet olduğunu gösterdi.

(İHA / ÖNCÜ HABER MERKEZİ)